Wenst u aanbieder te worden?

Wenst u een aanbod te lanceren?

PlusPas is op zoek naar partners in de culturele, recreatieve en commerciële sector, die een bepaald voordeel willen aanbieden. Wij zoeken zowel langlopende, permanente, kortingen en/of voordelen alsook kort lopende, extra interessante kortingen en/of voordelen. Liefst ook met een zo groot mogelijk geografisch bereik. Wil je een product lanceren naar een afgeschermde community, dit is mogelijk via onze website. Wij communiceren het aanbod exclusief naar onze leden die via hun login en wachtwoord toegang hebben tot de website www.pluspas.be.

PlusPas heeft een potentieel bereik van 130.000 gezinnen.  Wij communiceren het aanbod naar onze leden via een email nieuwsbrief en via de afgeschermde website. Zo zijn de leden rechtstreeks op de hoogte van uw aanbod.

Onze website kan verscheidene types voordelen lanceren: e-tickets, vouchers, kortingslink,... Onze leden beschikken tevens over een PlusPas-lidkaart zodat deze kan voorgelegd worden indien nodig of zodat een korting kan geboden worden op vertoon van deze kaart.

De afspraken die gemaakt worden met een partner worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, hetzij via mail, hetzij in een contract. 

Bestellingen, leveringen en betalingen die niet via de PlusPas-website verlopen, zijn steeds een overeenkomst tussen het PlusPas-lid en de leverancier. PlusPas zelf is op geen enkele wijze gebonden in de afhandeling van deze transacties.

Zodra we alle informatie betreffende het voorgestelde aanbod ontvangen hebben, eventueel na bijkomende contactname dan zal dit aan een interne stuurgroep voorgelegd worden. Deze beslist dan over het al dan niet opnemen van het aanbod op de website.

Ben je geïnteresseerd en wil je verdere praktische info over de mogelijkheden en of de werkwijze neem dan zeker contact op met onze prospector.

Contactpersoon:

Kristoff Brouwers

 

 

Via mail voornaam.naam@pluspas.be
Bischoffsheimlaan 1-8 - 1000 Brussel