PlusPas

Wat is PlusPas?

PlusPas is een gezamenlijk initiatief van de GSD-V en de Vlaamse Overheid. Het is een platform van kortingen en voordelen voor alle personeelsleden van de aangesloten besturen bij de GSD-V, de personeelsleden van de Vlaamse Overheid aangesloten bij de vzw Sociale Dienst voor het Vlaams Overheidspersoneel, de personeelsleden van het VITO en de personeelsleden die vallen onder de dienstverlening van de VRT Sociale Werken vzw.

De missie van PlusPas is drieledig:

  • Het welzijn van onze leden en hun gezin verbeteren
  • De koopkracht van de aangesloten personeelsleden verhogen
  • Het groepsgevoel onder onze leden stimuleren


Concreet betekent dit dat PlusPas op zoek gaat naar interessante aanbiedingen die onze leden en hun gezin kunnen aanspreken. We streven daarbij naar een gevarieerd aanbod binnen de culturele, recreatieve en commerciële sector en dit binnen een zo ruim mogelijk geografisch bereik, zelfs tot buiten onze landsgrenzen.

PlusPas? Dat is een enthousiast team, constant op zoek naar voordelen voor jullie. Contacteer ons gerust indien je tips of vragen voor ons hebt.

Wat kan jij betekenen voor PlusPas?

Als PlusPas-lid ben je natuurlijk veel meer dan een nummer, je bent een volwaardig lid. Heb je kritische bemerkingen of suggesties of heb je een leuke ervaring achter de rug en je wenst ons dit te laten weten? Mail dit dan zeker door via deze link.