Nieuws (Covid,...)

De maatregelen naar aanleiding van de Corona problematiek en de overstromingen 2021 hebben op verschillende aanbiedingen een invloed.

Ontvangen informatie (controleer voor de zekerheid ook steeds de actuele info op de website van de partner/leverancier):

 • voorstellingen Studio100 DAENS:

  Iedereen die een bestelling had geplaatst heeft intussen een mail ontvangen met de nieuwe datum van de voorstelling. Geen mail gekregen of is er een probleem? Contacteer ons via info@pluspas.be om een oplossing te zoeken.

  De tickets worden ten laatste 2 weken voor de voorstelling toegevoegd aan uw bestelling. U ontvangt een email zodra de tickets beschikbaar zijn op de PlusPas-website. 
  Heeft u geen toegang meer tot de PlusPas-website dan kan u de mail beantwoorden zodat wij uw tickets per mail doorsturen.
  update 03/12/2021: de voorstellingen van december 2021 worden door de nieuwe coronamaatregelen uitgesteld. Van zodra er duidelijkheid is over een nieuwe datum brengen we de betrokken personeelsleden op de hoogte.

 • Walibi (overstromingen 2021) 

  Al één maand lang werken onze teams onophoudelijk aan het herstel van de schade veroorzaakt door de overstromingen van 16 juli 2021. Walibi zal de deuren op 2 oktober weer openen, nét op tijd voor het halloweenseizoen. We bereiden het spectaculairste halloweenevenement voor dat het park ooit heeft gekend. Je bent gewaarschuwd: save the date! Voor Aqualibi is er echter nog geen openingsdatum.

  • Abonnementen worden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen. De Parking Pass wordt ook verlengd met het aantal sluitingsdagen van het park Walibi. In de loop van de maand september zal je via een digitaal platform de nieuwe geldigheidsdatum van jouw abonnement kunnen raadplegen.

  • Alle ongebruikte tickets aangekocht tot en met 15 juli 2021 worden automatisch verlengd tot en met 30 september 2022.

 • Night of the proms: Night of the Proms in het Sportpaleis, initieel voorzien op 20 en 21 november 2020, vervolgens verplaatst naar 19 en 20 november 2021, opnieuw te verplaatsen naar 18 en 19 november 2022. (https://www.teleticketservice.com/nl/event/night-of-the-proms-2020-c6637ffa)

 • Pocahontas: Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om de voorstellingen van Pocahontas, initieel voorzien in april 2020 en vervolgens verplaatst naar 26 september 2020 en 20 februari 2021, opnieuw te verplaatsen. De voorstellingen zullen nu plaatsvinden op zaterdag 11 juni en zondag 12 juni 2022.

 

Los hiervan: zorg ervoor dat jouw profielgegevens correct zijn, verander je van mailadres pas dit dan ook tijdig aan zodat je het contact niet verliest. Dit kan je trouwens zelf doen via de PlusPas-website.

 • Van zodra je aangemeld bent klik je bovenaan op het oranje balkje door op 'mijn profiel'.
 • Deze opent een menu waarin je onder andere jouw profielgegevens kan raadplegen/wijzigen en bewaren.
 • Ook je bestelhistoriek kan je via deze weg raadplegen.